Drevené terasy

Drevené terasy sú vždy výbornou voľbou

Drevené terasy priamo na mieru? V SLOV-DV sa o to postaráme. Zabezpečíme kvalitné terasové dosky zo sibírskeho smrekovca. Oceníte ich úžasnú pevnosť, trvácnosť a funkčnosť. Nemusíte sa obávať ani prehnanej starostlivosti či údržby. Naše terasové dosky odolajú nástrahám počasia počas celého roka, nespraskajú a ani nespráchnivejú a navyše sa vyznačujú vysokou odolnosťou voči vlhkosti či drevokaznému hmyzu. Stačí adekvátne ošetrenie a odmenou vám bude dlhoročná životnosť dosák. Garantujeme, že vaše drevené terasy budú doslova ako magnet pre členov domácnosti aj vašich hostí. Prečo? Drevené terasy nielenže pekne vyzerajú, ale poskytujú aj dokonalé pohodlie pre trávenie voľného času na čerstvom vzduchu.

Funkčné drevené terasy

Vďaka naším doskám budú vaše drevené terasy vybavené funkčnou konštrukciou i podlahou, vyznačujúcou sa mimoriadnou pevnosťou, stabilitou a nosnosťou. Jednotlivé kusy reziva sú starostlivo ošetrované a spracované modernými technológiami. Sme pyšní, že naše rezivo (nielen terasové dosky zo sibírskeho smrekovca,  ale aj BSH hranoly, drevené hranoly na fasády, KVH hranoly, OSB dosky, termodrevo, tatranský profil, obklady a ostatný sortiment) je charakteristické vysokou kvalitou a výbornými technickými parametrami. Zaujme aj jedinečným štýlom a unikátnou kresbou i vôňou dreva.

Luxusnosť a nadčasovosť drevených terás

Drevené terasy lákajú na svoje nezameniteľné prírodné čaro a dizajn. Rezivo dovážame z európskeho severu Ruska, Uralu a Sibíri prostredníctvom kamiónovej automobilovej dopravy. Naším cieľom je totiž prvotriedna kvalita pre zákazníkov. Vďaka obrovským priestorom v centrálnom sklade v Galante sme schopní každoročne prijať a uschovávať pre konečný predaj takmer 8000 m3 reziva pre klientov nielen na Slovensku, ale aj v Nemecku, Francúzsku, Holandsku, Anglicku, Egypte a iných krajinách. Aby boli vaše drevené terasy dokonalé, tak sme svoju činnosť sústredili aj na kartáčovanie dreva. Ide o spôsob úpravy dreva a drevených profilov pomocou špeciálnych kief, ktoré odstránia mäkké drevené vlákna. Tým na doskách ostane tvrdšia – odolnejšia drevnatá časť. Za akýsi bonus možno v tomto prípade považovať fakt, že drevené terasy budú tvorené doskami a hranolmi s výraznejšou textúrou, ktorá pôsobí estetickejším, dizajnovejším a luxusnejším vzhľadom.