Drevené hranoly na fasády

Prvotriedne drevené hranoly na fasády

Drevené hranoly na fasády sú aktuálnym stavebným hitom a právom patria aj medzi preferované artikle v rámci exteriérovej bytovej architektúry. Sú získavané z kvalitných drevín a špeciálne ošetrované. Preto majú zvýšenú odolnosť voči hnilobe a v žiadnom prípade nepredstavujú priateľské prostredie pre plesne, huby alebo drevokazných škodcov. Oceníte aj ich dlhú životnosť rátanú na desaťročia, a to bez častého použitia ošetrovacích prostriedkov. Drevené hranoly na fasády sú určené na vonkajšie použite. Ich montáž je možná horizontálne aj vertikálne.

Úžasné vlastnosti drevených hranolov na fasádach

Ponúkame vám rozmanité drevené hranoly na fasády, ktoré prispejú k lepším tepelno-izolačným vlastnostiam vašej nehnuteľnosti. K ich typickým charakteristikám nepatrí len spomínaná dlhá životnosť či odolnosť, ale aj pevnosť, výborne parametre stability, tvarová stálosť či znížená absorpcia vlhkosti. Poradia si s poveternostnými podmienkami aj teplotnými rozdielmi počas celého roka. Obrovským pozitívom je, že drevené hranoly na fasády vdýchnu objektu nezameniteľné prírodné čaro a zároveň ekologický aspekt. Bonusom je aj estetická hodnota. Vaša fasáda bude pôsobiť ako dokonalý celok. Určite oceníte, že drevené hranoly na fasády sú viac-menej bezúdržbové. Potešiteľným faktom je aj ich jednoduchá montáž. Tú vždy zverte skúseným odborníkom, ktorí sú garanciou kvalitnej a precíznej práce. Iba tak dosiahnete želaný efekt.

Špecialisti na drevené hranoly na fasády

Drevené hranoly na fasády dodajú fasádam eleganciu a luxusný vzhľad. Ich robustný charakter sa podpíše pod celkové jednotné vizuálne zjednotenie a vyznenie. Samozrejme, s dôrazom na prírodný aspekt. Či sa už rozhodnete pre pravidelné alebo nepravidelné línie, vaša nehnuteľnosť vďaka dreveným hranolom určite pritiahne pohľady. Mimoriadne populárne sú drevené hranoly na fasády na minimalistických domoch. Nechajte si poradiť od odborníkov zo SLOV-DV. Nie nadarmo sme najväčším špecializovaným importérom reziva z európskeho severu Ruska, Uralu a Sibíri na Slovensku. Zakladáme si na dôslednom výbere špičkových drevín a prvotriednej kvalite ponúkaných produktov (BSH hranoly, C24 a KVH hranoly, OSB dosky, termodrevo, terasové a hobľované dosky, obklady, tatranský profil a iný drevený materiál s rozmanitým využitím).